Huidtherapie2020-03-17T15:56:58+02:00

Huidtherapie

Wat is huidtherapie?

Huidtherapie is de behandeling van de beschadigde of aangedane huid. De speerpunten van een huidtherapeut zijn het verbeteren, ondersteunen en genezen van deze huid. Huidtherapeuten zijn bevoegd en bekwaam om behandelingen uit te voeren die de conditie van de huid verbeteren.

Huid- en oedeemtherapie is een paramedisch beroep, waarbij de huid- en oedeemtherapeut BIG geregistreerd is. Wij zijn aangesloten bij zorgkaart Nederland, de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapie en het Kwaliteitsregister Paramedici.

De huid is onze buitenbekleding en onderscheidt zich behalve in kleur ook in soort. Je kunt een droge, vette of gecombineerde huid hebben. Ook de beharing is bij ieder verschillend. Als je last heb van een huidaandoening kan dat lastig zijn om te verbergen. Wij weten hoe belangrijk het wegnemen of verbeteren van een huidaandoening is en zijn blij u hierin te kunnen ondersteunen. Wij bieden oedeemtherapie, huidtherapie & huidverbeterende behandelingen aan om een zieke of aangedane huid te verbeteren of om bijvoorbeeld een verslapte huid weer te verstevigen. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen welke allemaal zorgen voor huidverbetering.

De huidtherapeuten van MeyCare bieden de volgende behandelingen aan:

Deze behandelingen vinden alleen plaats in onze hoofdvestiging in Huizen!

Onze huidtherapeuten geven naast de behandeling ook advies om de huid extra te verzorgen. Ook voor vragen over verzorgingsproducten en cosmetica kunt u bij ons terecht.

Hier vindt u onze actuele tarieven voor onze Huidtherapie behandelingen.

MAAK EEN AFSPRAAK
BEKIJK ONZE TARIEVEN