Huidverstrakking door middel van plasmage2021-03-16T10:35:35+02:00

Huidverstrakking door middel van plasmage

Wij maken gebruik van de BeautyTeck. Dit is een plasmage apparaat. Dit apparaat maakt het mogelijk om een ooglidlift te doen zonder hierbij in de huid te hoeven snijden, dit is dus een non-invasieve behandeling. De BeautyTeck verstrakt de huid door middel van plasmage (straaltje geladen gas). De naald die aan het apparaat zit maakt kleine verdampingen in de bovenste laag van de huid zonder deze aan te raken. Deze verdampingen worden puntsgewijs op de huid aangebracht waardoor er een krimpend effect in de huid optreedt.

Plasma stimuleert het samentrekken, strakker worden en krimpen van de huid wat resulteert in het verminderen van huidoppervlak. Dit geeft een liftend effect. Dit is een oppervlakkige behandeling waarbij ook geen warmte wordt afgegeven in de diepte waardoor dit een veilige behandelmethode is. Het plasmastraaltje stimuleert tevens ook de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Plasmabehandeling kan ingezet worden bij het behandelen van verslapte huid zoals boven of onder de ogen en rimpels zoals op de neus-lippenplooi, bovenlip of kraaienpoten. Tevens is de methode geschikt voor het verwijderen van hyperpigmentaties, (goedaardige) moedervlekken en Xanthelasma.

Het is belangrijk om te weten dat het eindresultaat pas na 3 maanden zichtbaar is. Veelal adviseren wij om 2-3 keer te behandelen met tussenpozen van 12 weken. Het herstel na de behandeling duurt ongeveer 3-7 dagen. Doordat je kleine verdampingen in de huid maakt zie je een dag na de behandeling kleine korstjes. Deze verdwijnen na een aantal dagen. De huid kan nog gevoelig blijven en moet goed beschermd worden tegen de zon. De huidtherapeut geeft advies over gebruik van de juiste producten.

Wordt deze behandeling vergoed?

Alleen camouflagetherapie wordt vergoed door de zorgverzekeraar, mits u hiervoor de juiste aanvullende verzekering voor heeft. Dit betekent dat het verwijderen van een hyperpigmentatie in aanmerking kan komen voor vergoeding. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen voor camouflagetherapie.  Let op: Deze behandelingen passen wij alleen toe in onze hoofdvestiging in Huizen, niet op onze andere locaties.

MAAK EEN AFSPRAAK
BEKIJK ONZE TARIEVEN