Over ons2021-04-02T14:09:16+02:00

Over ons

MeyCare is voortgekomen uit de praktijk Cynthia von Meyenfeldt – Medische CompressieZorg. Deze praktijk richt zich sinds 1986 op compressietherapie bij vaataandoeningen. Hierin wordt nauw samenwerkt met specialisten uit andere disciplines zoals artsen, paramedici als ook met (thuis)zorgorganisaties. Sinds 2012 richt MeyCare zich ook op Oedeemtherapie en sinds 2018 ook Huidtherapie met een breed scala aan huidverbeterende behandelingen.

Cynthia von Meijenfeldt

Cynthia von Meijenfeldt heeft zowel een huid- als een fysiotherapeutische achtergrond. Zij houdt zich graag bezig met innovatie en ontwikkeling binnen haar vakgebied. Als consulent compressietherapie+ is ze dagelijks werkzaam op één van de locaties.

Marloes van der Wiel

Marloes is huid- en oedeemtherapeut. Zij is aanwezig op alle dagen behalve woensdag. Zij neemt de regio’s Huizen en Hilversum voor haar rekening en de lymfoedeempatiënten die gespecialiseerde behandeling nodig hebben. Zij past op onze hoofdvestiging alle huidtherapeutische behandelingen toe.

Iris van den Hoek

Iris is onze nieuwe huid-en oedeemtherapeut.Ze heeft veel ervaring opgedaan in de behandeling van oedeemtherapie, littekentherapie en acne behandelingen. Iris zal voornamelijk aanwezig zijn op de hoofdvestiging in Huizen en in de praktijken in Hilversum.