Afspraak maken2020-11-10T16:04:37+02:00

Afspraak maken

Voor het direct online boeken van uw huidtherapie behandeling klik hier:

boek nu

Huidtherapie:
Acnetherapie, camouflagetherapie, chemische peeling, coagulatietherapie, elektrisch epilatie, huidverstrakking d.m.v. plasmage, littekenbehandeling, laserontharen, microneedling en/of verwijderen van vaatjes/hyperpigmentatie met IPL. Afspraken zijn alleen in Huizen te boeken.

  * Geboortedatum

  ManVrouw

  Afspraak voor:

  OedeemtherapieAanmeten van therapeutisch elastische kousenControle van therapeutisch elastische kousenAfleveren van therapeutisch elastische kousenAndere vraag m.b.t. compressietherapieAfspraak maken voor huid- en oedeemtherapie25% KORTING op laserontharen (alleen locatie Huizen)

  Ik wil graag een afspraak maken op de volgende locatie:

  Bussum (Ma. ochtend en Do. ochtend)Laren (Woe. ochtend)Blaricum (Ma. ochtend)Huizen (Di. en Vrij. ochtend + elke middag)Hilversum (Ma. ochtend en Do. middag)Ik wil graag aan huis bezocht worden (indien u niet mobiel genoeg bent om naar de praktijk te komen)

  Bij spoed! Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een email, wij zullen dan onze uiterste best doen u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Afspraak huid- en oedeemtherapie

  Indien u een afspraak wil maken voor een huidtherapeutische behandeling bij onze huidtherapeute is dit alleen mogelijk in onze hoofdvestiging in Huizen. In onze andere praktijk beschikken wij niet over de juiste apparatuur om deze behandelingen te kunnen aanbieden. Oedeemtherapie is wel mogelijk in onze andere vestigingen. Informeer naar de mogelijkheden.

  Aanmeten van elastische kousen

  Nadat u een verwijzing heeft ontvangen voor het aanmeten van elastische kousen maakt u een afspraak bij één van onze vestigingen. Wij streven ernaar om de afspraak binnen een week te plannen. Mocht u niet mobiel genoeg zijn om naar de praktijk te komen dan kunnen wij u ook aan huis bezoeken.

  Voor het maken van een afspraak kunt u hierboven uw gegevens invullen. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen/mailen.

  Therapeutisch elastische kousen worden aangemeten wanneer een arm en/of been zoveel mogelijk oedeem vrij is. Wanneer dit niet het geval is zal er in veel gevallen eerst gezwachteld moeten worden. Uw kous is na 1 á 2 weken klaar om gepast te worden (maatwerk duurt langer dan confectie). Bij het aanmeten van de kous maken wij meteen een afspraak voor het passen.

  Passen van elastische kousen

  Het aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen kan een dagelijks probleem zijn. MeyCare beschikt over een groot assortiment aan- en uittrekhulpmiddelen. Tijdens het passen van de kousen helpen wij u met het vinden van het juiste hulpmiddel.

  Soms is het gebruik van een hulpmiddel niet nodig. Indien dit wel het geval is geven wij tijdens de afspraak instructie. Mocht er meer tijd nodig zijn voor het instrueren van het hulpmiddel, dan werken wij samen met een ergotherapeut en/of de thuiszorg. Zij komen bij u thuis oefenen. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u.