Een huidaandoening: wat doe je ertegen?

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders (48%) zich onzeker voelen als ze last hebben van (zichtbare) huidaandoeningen. En dat heeft impact op ons dagelijks leven. Wist u dat in veel gevallen er iets aan te doen is? Lees hieronder een aantal ervaringen van mensen die kampen met huidaandoeningen zoals acne, steelwratjes, overbeharing, pigmentvlekken en gesprongen vaatjes.

Acne

Janneke, 26 jaar: “Ik ben blij dat ik bij MeyCare terecht ben gekomen met mijn acne. Na iedere chemische peeling en dieptereiniging moest mijn huid wel even bijkomen, maar na een paar dagen zag mijn huid er frisser en verzorgder uit. Het duurde even maar na een aantal behandelingen zag ik echt grote verbeteringen en kreeg ik ook veel positieve reacties van mijn omgeving.”

Steelwratjes

Chantal, 34 jaar: “Elke zomer schaamde ik me voor de steelwratjes in mijn hals. Via via kwam ik bij MeyCare. Uiteindelijk durfde ik ze te laten verwijderen en het viel allemaal reuze mee. De behandeling is geen pretje maar het duurt maar heel even. Na de behandeling is de pijn en het wratje direct weg. Nu hoef ik me gelukkig niet meer te schamen en mijn kleding hierop aan te passen.”

Overbeharing

Farah, 21 jaar: “In mijn cultuur hebben veel vrouwen last van overbeharing in het gezicht, helaas geldt dat ook voor mij. Ik heb mijn bovenlip definitief laten ontharen en ben zeer tevreden. Van te voren heb ik goede uitleg gekregen van de mogelijkheden en welk resultaat ik kon verwachten. Dat vond ik super fijn, mijn beharing is zoveel minder nu! Ik weet dat ik wel voor onderhoud terug moet maar dat vind ik niet erg. Mijn moeder en zus zijn dankzij mijn goede ervaring ook onder behandeling nu en hebben zijn net als ik zeer tevreden over het resultaat.”

Pigmentvlekken

Monique, 55 jaar: “Doordat ik vroeger veel in de zon heb gelegen heb ik op latere leeftijd pigmentvlekken gekregen, ook wel ouderdomsvlek genoemd (vreselijke naam). Na twee behandelingen bij de huidtherapeut waren ze al bijna niet meer zichtbaar. Als ik dat had geweten had ik het jaren geleden al laten doen! Ik ben er super blij mee.”

Gesprongen vaatje

Sanne: “Ik had een gesprongen vaatje naast mijn neus, hij was best wel groot en opvallend. De huidtherapeut verzekerde mij dat ze deze gemakkelijk kon verwijderen met IPL. Na de behandeling werd hij donkerder maar daarna is het verdwenen. Ik ben zo blij en kan het echt iedereen aanraden!”

Last van één van bovenstaande huidaandoeningen? Bij MeyCare helpen we u graag. Neem contact met ons op en vraag een gratis huidanalyse aan.

2019-01-11T12:36:51+02:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.