We mogen weer aan het werk!

We zijn blij dat we weer aan de slag mogen. In 8 weken hebben we geen fysieke behandelingen gedaan maar alleen zorg op afstand aangeboden. Hoe pakken wij het nu aan en wat kunt u verwachten?

In het belang van ieders gezondheid houden wij ons nauwgezet aan de hygiëne maatregelen die speciaal zijn opgesteld voor de paramedische praktijk in coronatijd. Dit betekent voor u dat je in een veilige en hygiënische omgeving op een verantwoorde wijze wordt behandeld.

We doen dit op de volgende manier:

Bij het maken van een afspraak vragen we of u ziek bent geweest of klachten hebt (gehad). Hierdoor kunnen we inschatten of we beschermingsmiddelen nodig hebben en of we op dit moment een afspraak kunnen maken.

Mocht u op de dag van de afspraak toch verkoudheids- of griepverschijnselen hebben of twijfelen aan uw gezondheid, kom dan niet naar de praktijk maar bel of mail ons even. Dan kunnen we de afspraak verplaatsen.

In de wachtruimte zijn geen aanpassingen nodig. Omdat wij 1 behandelkamer hebben zit de wachtkamer nooit vol en er is voldoende gelegenheid om afstand te nemen mocht er wel al iemand in de wachtkamer aanwezig zijn.
In de behandelkamer
Bij binnenkomst in de behandelkamer is er mogelijkheid tot wassen of desinfecteren van uw handen.

We houden als het kan zoveel mogelijk afstand van elkaar. We werken met een scherm die tussen ons in geplaatst kan worden. Wanneer dit niet mogelijk is, zoals bij onderzoek of behandeling, gebruiken we een mondkapje en handschoenen.

Na elke bezoek reinigen we de behandelkamer zodat iedereen in een schone en veilige omgeving wordt ontvangen en behandeld.

Maak gerust een afspraak bij ons in de praktijk in Huizen en dan zien we u graag weer bij ons terug! Neem contact met ons op.

Wij werken volgens het protocol van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten:

2020-05-11T10:36:53+02:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.